Ostutingimused

Veebipoe MotoService.ee (edaspidi Veebipood) omanik on MotoService OÜ (registrikood 12589854 ), asukohaga Lõokese, Mändjala küla, 93871 Saaremaa.

  • Üldtingimused

Müügitingimused kehtivad MotoService.ee veebipoe klientide (edaspidi Klient) ja MotoService OÜ (edaspidi MotoService.ee) vahel kaupade ostmisel tekkivate õiguste ja kohustuste kohta.

MotoService.ee kasutajaks registreerides ja/või toodete ostmiseks kohalduvad käesoleva lepingu tingimused ja Eesti Vabariigi õigusaktidest tulenevad õigused ja kohustused.   

MotoService.ee jätab endale õiguse teha muudatusi müügitingimustes ja müügihindades. Nimetatud muudatusi kajastatakse veebilehel.

  • Müügilepingu jõustumine

MotoService OÜ ja Kliendi vahel jõustub müügileping alates tellimuse kinnituse järgi tasumisele kuuluva summa laekumisest MotoService OÜ arvelduskontole.

MotoService.ee veebipoes tellimust vormistades ning maksmist sooritades, kinnitab Klient, et ta on tutvunud müügitingimustega ja on nendega nõus.

  • Hinnad

Kõik MotoService.ee veebipoes olevad hinnad on Eurodes ja sisaldavad käibemaksu 20%.

MotoService OÜ jätab endale õiguse korrigeerida hindu. Kui Klient edastas oma tellimuse enne hinna muudatuste jõustumist, siis tema jaoks kehtib hind, mis oli arvel kajastatud tellimuse vormistamise momendil. Kliendil ei ole õigust nõuda hinnavahe kompenseerimist.

  • Tellimuse vormistamine ja kauba eest tasumine

Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud tooted "Lisa ostukorvi". Tellimuse vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ning valida sobiv toodete kohaletoimetamise viis. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda pangalingi kaudu või muu makselahenduse abil.

Müügileping loetakse sõlmituks ja tellimuse täitmist alustatakse kohe peale seda, kui Klient on tasunud 100% tellimuse kinnitusest.

Kaupade eest saab tasuda pangaülekandega, ja kohapeal sularahas.

Arve väljastame Teile peale seda, kui oleme tellimuse üle vaadanud ja veendunud, et meil on tellitud kaup laos olemas. Arve saadame Teile e-postiga PDF-formaadis.

  • Kauba kohaletoimetamine ja selle maksumus:

Kauba väljastame olenevalt laost peale makse 100% laekumist, 1-5 tööpäeva jooksul ja vastavalt teenuseosutaja kehtivale hinnakirjale.

Kauba saadame Kliendi poolt soovitud Itella SmartPosti ja Omniva pakiautomaati. Võimalik on ka kaubale ise järele tulla; MotoService OÜ, Lõokese, Mändjala küla, Saarema vald 93871.

Kui ostusumma ületab 200€ piiri, pakume Smartposti pakiautomaadi teenust Eesti piires TASUTA!

MotoService OÜ  ei vastuta toodete kohaletoimetamise viivituse ja transpordi käigus vigastada saanud kauba eest juhul, kui viivitus või arusaamatus on tingitud Kliendi poolt tellimuse vormistamisel esitatud andmete ebatäpsusest ja transpordi teenuseosutaja käitlemisest.

  • Tagastamisõigus

Vastavalt VÕS §-le 56 lg 1, on kliendil õigus taganeda tootest 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest.

Tagastatav kaup peab olema kasutamata, kahjustamata ja orginaalpakendis (kaubanduslik välimus peab olema säilinud). Kui kaupa on kasutatud muuks otstarbeks kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks või sellel on kasutamise või kulumise märke, on Veebipoel õigus alandada tagastatavat tasu vastavalt kauba väärtuse vähenemisele.

Taganemisõigus ei kohaldu, kui ostjaks on juriidiline isik.

Kauba tagastamiskulud kannab klient, välja arvatud juhul kui tagastamise põhjuseks on mittevastavus tellitule või praakkaup.

Kauba tagastamiseks tuleb esitada kauba tagastamise avaldus  e-posti aadressil info@motoservice.ee 14 päeva jooksul alates kauba kätte saamisest. Kaup tagastatakse 14 päeva möödumisel taganemisvalduse kättesaamisest.

Veebipoel on õigus taganeda müügitehingust ning nõuda ostjalt tagasi kaup, kui kauba hind veebipoes on eksituse tõttu märgitud oluliselt alla kauba turuhinna.

  • Privaatsus

MotoService.ee veebilehe kasutamisega annab Klient teadliku nõusoleku MotoService OÜ’le enda isikuandmete töötlemiseks.

MotoService OÜ kasutab Kliendi esitatud informatsiooni ainult Kliendi ostutellimuse täitmiseks ja ei avalda neid kolmandatele osapooltele

  • Pretensioonide esitamine

Toote defekti ilmnemisel, kohustub Klient teavitama MotoService OÜ'd probleemist e-posti aadressil info@motoservice.ee 

MotoService OÜ ei vastuta:

- Kliendi süül või hoolimatusel tekkinud toote kahjustamise eest

- Toote loomuliku füüsilise kulumise eest tavapärase kasutamise korral.

MotoService OÜ ei vastuta Kliendile tekitatud kahjude eest või toote kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kahju või toote viibimine on tingitud asjaolust, mida MotoService OÜ ei saanud mõjutada/ ette näha.

  • Vaidluste lahendamine

Kui ostjal on MotoService.ee veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile info@motoservice.ee või helistada telefonil: +37256205245

Kui ostja ja MotoService OÜ ei suuda lahenda vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole või kohtusse ning MotoService OÜ-l on õigus pöörduda oma õiguste kaitseks Kohtusse.